Competitie
Stand Eerste Divisie B
FCK De Hommel 20 50
LZV/Kuypers 20 44
ZVV BE '79 20 42
ZVG/Cagemax 20 41
CFM Transito 20 30
ZVV Ede 20 26
Futsal A'doorn 2 20 26
Excelsior '31 20 26
Madereros CF 20 14
Bristol Team 20 13
FC Brasil '77 20 07

Archive for the ‘Wedstrijdverslagen’ Category

BE’79 uitgeschakeld na 4-1 verlies


Het is het de zaalvoetballers uit Berkel-Enschot voor de derde maal op rij niet gelukt om via nacompetitie promotie naar de eredivisie af te dwingen, na het 3-3 gelijke spel van vorige week ging de ploeg afgelopen vrijdagavond met 4-1 onderuit in Egmond aan Zee. Door dit resultaat speelt ZVV BE’79 volgend seizoen opnieuw 1e divisie.

Read the rest of this entry »

Gelijkspel voor BE’79 in nacompetitie


ZVV BE’79 heeft haar eerste wedstrijd in de nacompetitie, voor promotie naar de eredivisie, gelijk gespeeld tegen eredivisionist White Stones. Na een matige eerste helft en een 1-3 ruststand was er in de tweede helft BE’79 dat de wedstrijd domineerde. Uiteindelijk werd het 3-3 en blijft de return aanstaande vrijdag spannend.

Read the rest of this entry »

Zwaar gehavend BE’79 speelt gelijk tegen Excelsior


Er viel weinig te puzzelen voor speler/coach Jeroen Hakkens afgelopen vrijdagavond. Hij moest het doen zonder maar liefst zeven vaste krachten in de thuiswedstrijd tegen Excelsior ’31. Zonder wisselspelers werd er zeven seconden voor het einde van de wedstrijd op karakter een puntje binnen gesleept. Read the rest of this entry »

Be’79 verliest van EDE, FCK de Hommel kampioen


De laatste kleine kans op een eventueel kampioenschap werd in Ede teniet gedaan, ZVV BE’79 kon geen vuist maken en ging met 6-3 onderuit. Een wedstrijd met 4 rode en 11 gele kaarten en dat terwijl je niet kan spreken over een onsportieve wedstrijd. Door deze uitslag kon FCK De Hommel zich kronen tot de kampioen. Read the rest of this entry »

ZVV BE’79 verliest topper van FCK de Hommel, 2-3.


Met nog 4 competitie rondes te gaan stond afgelopen vrijdagavond de zaalvoetbal topper in de eerste divisie B op het programma, ZVV BE’79 tegen FCK De Hommel. De winnaar kon wel eens de nieuwe kampioen worden. In een bomvolle sporthal was het uiteindelijk FCK De Hommel die er met de drie punten vandoor ging.

Read the rest of this entry »

BE’79 maakt zich op voor kraker tegen FCK


ZVV BE’79 moest al vroeg op ‘reis’ naar Apeldoorn, aanvang wedstrijd half acht, en noodzaak was een overwinning om de aanstaande topper tegen FCK De Hommel van groot belang te houden. De uiteindelijke 2-6 overwinning was verdiend maar kwam moeizaam tot stand. In ‘s Hertogenbosch won FCK De Hommel de topper uit deze speelronde nipt van LZV/Kuypers.

Read the rest of this entry »

Zakelijke overwinning voor BE’79 op Bristol Team


ZVV BE’79 won afgelopen vrijdagavond met 9-5 van Bristol Team. Door deze overwinning blijft de ploeg uit Berkel-Enschot op titelkoers, ook concurrenten LZV/Kuypers en FCK De Hommel wonnen hun wedstrijd. Met nog 5 wedstrijden, waarin de titelkandidaten elkaar nog onderling treffen, wordt het een spannend slot van de competitie.

Read the rest of this entry »

Topscoorders
Piet Adams 28
Reggy Elias 19
Jeroen Hakkens 14
Soufiane Allach 08
Mo Gigold 08
Mohamed Marouane 08
Kenneth van de Wiel 07
Imad Kharichef 04
Ilias Belhaj 02
Luca Farci 01
Dennis Kapteijns 01
Archief