Competitie
Vrijdag 15 februari
Madereros CF
-
FC Brasil
Excelsior '31 - FCK
LZV/Kuypers - Apeldoorn
ZVV Ede - CFM Transito
BE'79 Bristol Team
Stand Eerste Divisie B
FCK De Hommel 15 38
ZVV BE '79 14 35
LZV/Kuypers 14 32
ZVG/Cagemax 15 29
CFM Transito 15 24
Futsal A'doorn 2 15 23
Excelsior '31 13 18
ZVV Ede 14 11
Madereros CF 14 08
FC Brasil '77 14 06
Bristol Team 15 04

ZVV BE’79 maakt zich op voor Play Offs

Na het bereiken van het periode kampioenschap maakt zaalvoetbalvereniging ZVV BE’79 zich op voor de nacompetitie. Aanstaande vrijdag 11 mei reist de selectie naar het Waddeneiland Texel, in sporthal Ons Genoegen staat de eerste wedstrijd tegen Texel ’94 op het programma. Een wedstrijd dat nogal wat organisatorische dingen met zich meebrengt.

Ook voor de vereniging Texel ’94 is zaalvoetballen in de Eerste divisie iedere week weer een hele uitdaging. Het grootste probleem zit hem in de terugtocht vanaf het vaste land naar het Waddeneiland. De laatste pont vertrekt ruim voordat de spelers na een competitiewedstrijd weer in Den Helder aankomen, afgelopen januari was hier nog een uitgebreid artikel over te lezen. Maar ook voor de tegenstander is het niet zomaar even een wedstrijdje zaalvoetballen. De laatste veerdienst vanuit Texel vertrekt om 21.00 uur en dan is de wedstrijd in sporthal Ons Genoegen nog maar net begonnen. Vanuit de tegenstander is er een taxipont geregeld die de selectie na de wedstrijd terug naar het vaste land brengt. Voor ZVV BE’79 kwam er nog een uitdaging bij, aangezien het een speciale wedstrijd betreft zijn er ook ouders en/of partners die de wedstrijd willen bezoeken.

Het idee was snel ontstaan, vanuit de selectie kwam het idee om er maar een weekendje van de maken en met iedereen op Texel te overnachten. Dit bleek een onmogelijke opgave, aangezien het donderdag 10 mei Hemelvaart is er op Texel dat weekend geen accommodatie te boeken, alles zit vol. Dit betekend dat er een extra taxipont geregeld moet worden om iedereen dezelfde avond nog terug aan het vaste land te krijgen. Een aantal blijven die nacht in Den Helder en de overigen reizen per bus terug naar Berkel-Enschot.

Ter voorbereiding op de wedstrijd speelde ZVV BE’79 afgelopen vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen ZVS/Rijschool Gestel, ook de ploeg van coach Johan Den Otter is in voorbereiding op de nacompetitie wedstrijd tegen Madereros. Zij strijden voor een plek in de eerste divisie. In aanloop naar de wedstrijd tegen Texel ’94 kampt ZVV BE’79 met enkele fysieke problemen en kon daardoor niet beschikken over een aantal spelers. Of zij voldoende hersteld zijn voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag is nog niet duidelijk.

 

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 22
Reggy Elias 17
Jeroen Hakkens 08
Soufiane Allach 07
Mo Gigold 07
Kenneth van de Wiel 06
Mohamed Marouane 04
Ilias Belhaj 02
Luca Farci 01
Archief