Competitie
Vrijdag 14 december
CFM/Transito
-
BE '79
FC Brasil '77
-
FCK
Bristol Team
-
FutsalA'doorn
ZVG/Cagemax
- Excelsior '31
Vrijdag 21 december
LZV/Kuypers - Excelsior '31
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 10 26
LZV/Kuypers 10 23
FCK De Hommel 09 20
CFM Transito 10 18
ZVG/Cagemax 10 17
Excelsior '31 09 15
Futsal A'doorn 2 10 11
ZVV Ede 10 10
Madereros CF 10 08
Bristol Team 10 03
FC Brasil '77 10 03

ZVV BE’79 maakt zich op voor Play Offs

Na het bereiken van het periode kampioenschap maakt zaalvoetbalvereniging ZVV BE’79 zich op voor de nacompetitie. Aanstaande vrijdag 11 mei reist de selectie naar het Waddeneiland Texel, in sporthal Ons Genoegen staat de eerste wedstrijd tegen Texel ’94 op het programma. Een wedstrijd dat nogal wat organisatorische dingen met zich meebrengt.

Ook voor de vereniging Texel ’94 is zaalvoetballen in de Eerste divisie iedere week weer een hele uitdaging. Het grootste probleem zit hem in de terugtocht vanaf het vaste land naar het Waddeneiland. De laatste pont vertrekt ruim voordat de spelers na een competitiewedstrijd weer in Den Helder aankomen, afgelopen januari was hier nog een uitgebreid artikel over te lezen. Maar ook voor de tegenstander is het niet zomaar even een wedstrijdje zaalvoetballen. De laatste veerdienst vanuit Texel vertrekt om 21.00 uur en dan is de wedstrijd in sporthal Ons Genoegen nog maar net begonnen. Vanuit de tegenstander is er een taxipont geregeld die de selectie na de wedstrijd terug naar het vaste land brengt. Voor ZVV BE’79 kwam er nog een uitdaging bij, aangezien het een speciale wedstrijd betreft zijn er ook ouders en/of partners die de wedstrijd willen bezoeken.

Het idee was snel ontstaan, vanuit de selectie kwam het idee om er maar een weekendje van de maken en met iedereen op Texel te overnachten. Dit bleek een onmogelijke opgave, aangezien het donderdag 10 mei Hemelvaart is er op Texel dat weekend geen accommodatie te boeken, alles zit vol. Dit betekend dat er een extra taxipont geregeld moet worden om iedereen dezelfde avond nog terug aan het vaste land te krijgen. Een aantal blijven die nacht in Den Helder en de overigen reizen per bus terug naar Berkel-Enschot.

Ter voorbereiding op de wedstrijd speelde ZVV BE’79 afgelopen vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen ZVS/Rijschool Gestel, ook de ploeg van coach Johan Den Otter is in voorbereiding op de nacompetitie wedstrijd tegen Madereros. Zij strijden voor een plek in de eerste divisie. In aanloop naar de wedstrijd tegen Texel ’94 kampt ZVV BE’79 met enkele fysieke problemen en kon daardoor niet beschikken over een aantal spelers. Of zij voldoende hersteld zijn voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag is nog niet duidelijk.

 

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 15
Reggy Elias 11
Soufiane Allach 07
Mohamed Marouane 04
Mo Gigold 04
Kenneth van de Wiel 04
Jeroen Hakkens 04
Ilias Belhaj 02
Archief