Competitie
Vrijdag 14 december
CFM/Transito
-
BE '79
FC Brasil '77
-
FCK
Bristol Team
-
FutsalA'doorn
ZVG/Cagemax
- Excelsior '31
Vrijdag 21 december
LZV/Kuypers - Excelsior '31
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 10 26
LZV/Kuypers 10 23
FCK De Hommel 09 20
CFM Transito 10 18
ZVG/Cagemax 10 17
Excelsior '31 09 15
Futsal A'doorn 2 10 11
ZVV Ede 10 10
Madereros CF 10 08
Bristol Team 10 03
FC Brasil '77 10 03

BE’79 uit beker door beloftes ZVG/Cagemax


ZVV BE’79 is er niet in geslaagd om door te dringen tot de tweede ronde van de landelijke KNVB beker. In Gorinchem werd er verrassend verloren van het tweede team van ZVG/Cagemax dat aanstaande vrijdag met het eerste team tegenstander is voor de competitie.

De formatie uit Berkel-Enschot begon nog goed aan de wedstrijd, halverwege de eerste helft stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord, Reggy Elias en Piet Adams(2x) waren de doelpuntenmakers. Op het eerste gezicht leek het een makkelijk avondje voor de gasten maar schijn bedriegt, ondanks de ruime voorsprong had doelman Pawan Mohanlal al enkele reddingen moeten verrichten en kansen van de thuisploeg onschadelijk gemaakt. ZVG/Cagemax kwam terug tot 3-3 en wist zelfs met een voorsprong te gaan rusten, Muhammed Gigold leek BE’79 op voorsprong te schieten maar zijn inzet trof de paal. In de daaropvolgende counter was het Mohammed Ajiach die ZVG voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong schoot.

Direct na rust was het Piet Adams die de stand weer gelijk trok met zijn derde treffer van de avond. Even later was het opnieuw Piet Adams, die na een vrije trap van Jeroen Hakkens, zijn ploeg weer op voorsprong schoot. Maar één minuut later was het weer gelijk, Nordin el Hasani schoot zijn ploeg weer op gelijke hoogte, 5-5. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen kansen. BE’79 leek de wedstrijd toch naar zich toe te trekken toen eerst Piet Adams met zijn vijfde treffer en even later Jeroen Hakkens de stand op 5-7 zette. Maar de thuisploeg toonde veerkracht en kwam helemaal terug in de wedstrijd door twee minuten voor tijd de 7-7 binnen te schieten. Het werd zelfs nog 8-7 voor de thuisploeg toen een overtreding in het doelgebied van de thuisploeg niet bestraft werd en ZVG naar de overwinning counterde.

Het gemis van enkele spelers bij ZVV BE’79 mag geen excuus zijn, en aanstaande vrijdag is er kans op eerherstel als er opnieuw tegen ZVG/Cagemax gespeeld gaat worden. Dit keer komt het eerste team van ZVG/Cagemax op bezoek in Berkel-Enschot. Zowel Be’79 als ZVG/Cagemax zijn nog zonder puntenverlies in de competitie. Aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur in sporthal ‘t Ruiven.

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 15
Reggy Elias 11
Soufiane Allach 07
Mohamed Marouane 04
Mo Gigold 04
Kenneth van de Wiel 04
Jeroen Hakkens 04
Ilias Belhaj 02
Archief