Competitie
Vrijdag 23 november
Excelsior '31
-
BE '79
LZV/Kuypers
-
CFM/Transito
ZVV Ede
-
Madereros
FCK
- ZVG/Cagemax
Bristol Team - FC Brasil '77
FutsalA'doorn - Vrij
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 08 22
LZV/Kuypers 07 18
ZVG/Cagemax 08 17
FCK De Hommel 08 17
CFM Transito 08 14
Excelsior '31 07 12
Futsal A'doorn 2 09 08
Madereros CF 07 07
ZVV EDE 08 06
FC Brasil '77 08 03
Bristol Team 08 00

BE’79 simpel langs FC Brasil


Ook na de vierde competitie wedstrijd blijft ZVV BE’79 zonder puntenverlies. In een eenzijdig duel had het afgelopen vrijdagavond weinig te duchten van FC Brasil en zonder tot hoogstaand zaalvoetbal te komen werd er simpel met 4-0 gewonnen. Een magere score gezien het wedstrijdverloop, de thuisploeg kreeg legio kansen.

Al vroeg in de wedstrijd was het duidelijk dat de thuisploeg weinig te vrezen had van de tegenstander, het waren de Geel-Zwarten die de beginfase domineerde en al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kon komen. Toch duurde het dertien minuten voordat het eerste doelpunt op het scorebord verscheen. De gasten trokken zich ver terug waardoor het lastig was om een gaatje te vinden. Uiteindelijk lukte het toen de prima spelende Mo Gigold combineerde met Mohamed Marouane om vervolgens doelman Marco Olthuis kansloos te laten, 1-0. De gasten leken iets uit hun schulp te kruipen en kregen uit een counter de eerste kans van de wedstrijd, doelman Dennis Kapteijns voorkwam een tegentreffer. Vervolgens was het weer de thuisploeg dat kansen kreeg, maar het was keer op keer niet scherp in de afronding of het was doelman Olthuis die in de weg stond. Soufiane Allach was enkele keren gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn en ook Piet Adams kreeg kansen om de score te vergroten.

Ook in de tweede helft was het de thuisploeg dat domineerde en kans op kans kreeg om de score uit te breiden. Grote kansen werden niet benut, schoten uit de tweede lijn maar ook uitgespeelde aanvallen troffen geel doel. Pas halverwege de tweede helft viel de verlossende treffer, Jeroen Hakkens schoot vanuit de tweede lijn binnen, 2-0. Het verzet van FC Brasil was gebroken en het was aan de doelman te danken dat de score niet verder op liep. Twee minuten voor tijd redde de doelman nog op een 10-meter trap van Piet Adams maar in de rebound was hij kansloos op dezelfde Adams, 3-0. Even later was het opnieuw Piet Adams, die na een prima individuele actie van Soufiane Allach, de eindstand bepaalde op 4-0.

Met 12 punten uit vier wedstrijden is BE’79 de enige ploeg zonder puntenverlies, aanstaande vrijdag speelt de ploeg in Rucphen tegen Bristol Team, aanvang van de wedstrijd is 21.00 uur in sporthal De Vijfsprong.

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 14
Reggy Elias 09
Soufiane Allach 07
Mohamed Marouane 04
Mo Gigold 04
Jeroen Hakkens 03
Ilias Belhaj 02
Kenneth van de Wiel 01
Archief