Competitie
Stand Eerste Divisie B
FCK De Hommel 20 50
LZV/Kuypers 20 44
ZVV BE '79 20 42
ZVG/Cagemax 20 41
CFM Transito 20 30
ZVV Ede 20 26
Futsal A'doorn 2 20 26
Excelsior '31 20 26
Madereros CF 20 14
Bristol Team 20 13
FC Brasil '77 20 07

BE’79 wint ruim van Bristol Team, 4-8.


ZVV BE’79 heeft ook haar vijfde wedstrijd winnend afgesloten, in Rucphen werd het uiteindelijk 4-8 en blijft de ploeg van Jeroen Hakkens en Koen Schollen nog zonder puntenverlies. Met vijftien punten uit vijf wedstrijden wordt een tweede plaatst bezet, één punt achter FCK De Hommel, dat 1 wedstrijd meer gespeeld heeft.

Bij tegenstander Bristol Team een aantal bekenden, Bunyamin Karahan en Hakan Aksoy speelden afgelopen seizoen nog in Berkel-Enschot. De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg, maar tot een doelpunt kwam het niet. Even later was BE’79 gevaarlijk, Piet Adams schoot uit de draai op de paal. In de vijfde minuut waren het de gasten die op voorsprong kwamen, Mo Marouane zette de aanval op, ontving de bal terug van Piet Adams en schoot raak, 0-1. Even later was het Soufiane Allach die na een individuele actie de score kon verdubbelen maar doelman Remy Vos voorkwam erger voor de thuisploeg.

Halverwege de eerste helft was het Riad Elloukmani die de stand gelijk trok, hij tikte binnen bij de tweede paal. BE’79 leek aangeslagen en Bristol Team kreeg een aantal goede mogelijkheden. Toch was het BE’79 dat opnieuw op voorsprong kwam, Soufiane Allach bracht met een schot laag in de hoek zijn ploeg op een 1-2 voorsprong. Vervolgens was het weer Bristol Team dat een aantal kansen kreeg maar de uitblinkende doelman Dennis Kapteijns voorkwam de gelijkmaker. In de 14e minuut was hij kansloos op een 10-meter trap van Bunyamin Karahan maar de paal bracht redding voor de gasten. Kort voor rust was het Muhammed Gigold die met een prima schot de voorsprong vergrootte, 1-3.

BE’79 begon prima aan de tweede helft en voerde de druk op, het moest echter goalgetter Piet Adams met een blessure voor de rest van de wedstrijd missen. Ook doelman Remy Vos van de thuisploeg, met wie Piet Adams ongelukkig in duel kwam kon niet verder. het duurde tot de 27e minuut voordat het een treffer opleverde. Mohamed Marouane bediende Reggy Elias, hij schoot zijn ploeg op een 1-4 voorsprong. Maar nog in dezelfde minuut was het de thuisploeg die de marge weer terug bracht naar twee, Bunyamin Karahan schoor vanaf de zijkant raak, 2-4. Maar het waren de gasten die in deze fase domineerde en via een vrije trap van Jeroen Hakkens werd het even later 2-5.

De wedstrijd leek beslist en na een opgelegde kans gemist te hebben was het even later Mohamed Marouane die de 2-6 binnen schoot. De foutenlast liep op bij de thuisploeg en BE’79 kreeg drie 10-meter trappen op rij, de eerste werd nog gemist maar via Soufiane Allach en Ilias Belhaj werd het vervolgens 2-8. In de laatste twee minuten verslapte BE’79 en kon Bristol Team nog twee keer scoren via Alisan Aksoy en Tim van Noord.

Aanstaande vrijdag is er geen programma, op vrijdag 2 november speelt ZVV BE’79 een thuiswedstrijd tegen Futsal Apeldoorn, aanvang 21.30 uur in sporthal ‘t Ruiven.

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 28
Reggy Elias 19
Jeroen Hakkens 14
Soufiane Allach 08
Mo Gigold 08
Mohamed Marouane 08
Kenneth van de Wiel 07
Imad Kharichef 04
Ilias Belhaj 02
Luca Farci 01
Dennis Kapteijns 01
Archief