Competitie
Vrijdag 13 september
ASV Lebo 3 - 3 JCK/Aisco
Den Haag 4 - 2 ZVV E'hoven
Madereros CF 1 - 2 CFM Transito
ZVV Ede 2 - 2 LZV/Kuypers
BE'79 3 - 2 ZVG/Cagemax
Bristol Team 4 - 7 ZVS/Bodemflex
Stand Eerste Divisie B
ZVS/Bodemflex 01 03
ZVV Den Haag 01 03
ZVV BE '79 01 03
CFM Transito 01 03
JCK/Aisco 01 01
A.S.V. LEBO 01 01
LZV/Kuypers 01 01
ZVV EDE 01 01
ZVG/Cagemax 01 00
Madereros CF 01 00
ZVV Eindhoven 01 00
Bristol Team 01 00

BE’79 uitgeschakeld na 4-1 verlies


Het is het de zaalvoetballers uit Berkel-Enschot voor de derde maal op rij niet gelukt om via nacompetitie promotie naar de eredivisie af te dwingen, na het 3-3 gelijke spel van vorige week ging de ploeg afgelopen vrijdagavond met 4-1 onderuit in Egmond aan Zee. Door dit resultaat speelt ZVV BE’79 volgend seizoen opnieuw 1e divisie.

ZVV BE’79 reisde behoorlijk gehavend af naar Egmond aan Zee, door blessures en de schorsing van topschutter Piet Adams beschikte trainers Jeroen Hakkens en Koen Schollen over maar 5 veldspelers. Toch was er vooraf alle vertrouwen, de thuiswedstrijd had voldoende houvast geboden om een goed resultaat te behalen. Maar al vroeg in de wedstrijd was er een tegenvaller, in de 2e minuut was het Raymond de Waard die bij de tweede paal de bal binnen gleed, 1-0. Nog in dezelfde minuut had BE’79 al op gelijke hoogste kunnen staan, een inzet van Imad Kharichef ging echter net voorlangs. Het benutten van de kansen leek niet aan de gasten besteed, in de 3e minuut was het Jeroen Hakkens die een vrije schietkans naast schoot. En zo volgde nog een aantal prima kansen maar het lukte maar niet om tot een doelpunt te komen. Maar ook White Stones miste een aantal prima mogelijkheden waardoor BE’79 in de wedstrijd bleef. Vijftien seconden voor rust was het dan eindelijk wel raak voor de gasten. Imad Kharichef onderschepte een aanval en schoot van afstand, via een been van de tegenstander, zijn ploeg op gelijke hoogte, 1-1.

Deze late treffer leek BE’79 te sterken voor de tweede helft maar niets was minder waar, opnieuw was het de thuisploeg dat vroeg in de tweede helft op voorsprong kwam. Doelman Pluijmers pakte een schot van Reggy Elias en hervatte razendsnel met een lange bal. De helemaal vrij gelaten Geert Bruin kon met een sliding de bal nog net toucheren en doelman Dennis Kapteijns kansloos laten. 2-1. Bij BE’79 leek vanaf dat moment niet meer te lukken, een vrije trap net buiten de cirkel ging volkomen mis en ook een snelle uitbraak met Mohamed Marouane en Reggy Elias liep op niets uit. Aan de andere kant moest doelman Dennis Kapteijns enkele keren gevaarlijke counters voorkomen om niet tegen een grotere achterstand aan te lopen.

Met nog ruim vier minuten op de klop ging BE’79 verder met Jeroen Hakkens als meespelende doelman, maar ook met dit overtal creëerde BE’79 te weinig. Het was White Stones die het genadeloos afstrafte, eerst was het Jeffrey Klijbroek die vanaf eigen helft de bal in een leeg doel schoot en even later was er de genadeklap toen Jesper de Vré ook vanaf eigen helft de 4-1 binnen schoot.

Voor BE’79 waren de druiven zuur, voor het derde jaar op rij moest het na de eerste ronde afscheid nemen van de nacompetitie. Toch kunnen we met trots terugkijken op een goed seizoen was de reactie van teammanager Koen Schollen, die overigens zelf een pluim verdiend voor zijn aandeel dit seizoen. Hij verzorgde bijna in zijn eentje de totale team organisatie, naast zijn functie als assistent coach van Jeroen Hakkens was hij ook heel het seizoen de man die voor de wedstrijdkleding zorgde, fysiotherapeutische handelingen verrichte, de spelersbus bestuurde en allerlei randzaken verzorgde.

Wedstrijdselectie ZVV BE’79: Dennis Kapteijns(K), Jeroen Hakkens, Imad Kharichef, Muhammed Gigold, Reggy Elias, Mohamed Marouane, Pawan Mohanlal(K), Kenneth van de Wiel(geblesseerd)

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 00
Reggy Elias 00
Jeroen Hakkens 00
Anes Beslija 00
Kevin Cornet 01
Appie Marouane 00
Mohamed Marouane 00
Kenneth van de Wiel 01
Imad Kharichef 00
Joey van Hoof 01
Sergio Kawarmala 00
Jop Poeliejoe 00
Dennis Kapteijns 00
Archief