Competitie
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 16 44
ZVV Den Haag 16 33
ZVG/Cagemax 16 30
ZVV EDE 16 30
JCK/AISO 16 23
Madereros CF 16 23
LZV/Kuypers 16 21
ZVS/Bodemflex 16 18
CFM Transito 16 17
ZVV Eindhoven 16 17
ASV Lebo 16 11
Bristol Team 16 08

Nieuwe selectie ZVV BE’79 seizoen 2019-2020

De periode van overschrijven zit er op, de selecties voor het aankomende seizoen zijn inmiddels bekend. Ook bij ZVV BE’79 zijn een aantal mutaties binnen de selectie, zowel uitgaande als inkomende spelers.

De technische staf voor komend seizoen blijft intact en bestaat net als afgelopen seizoen uit Koen Schollen, Jeroen Hakkens en John Adriaansen.

Een drietal spelers gaan de club verlaten, Soufiane Allach vertrekt naar eerstedivisionist Bristol Team, reservekeeper Pawan Mohanlal gaat naar Feijenoord Futsal/TPP-Rotterdam en spits Mo Gigold gaat dichter bij huis spelen, hij komt komend seizoen uit voor het Eindhovense Botafogo. Ook Ilias Belhaj vertrekt bij ZVV BE’79, het is nog onbekend waar hij zijn carrière gaat vervolgen.

Naast het vertrek van deze spelers heeft ZVV BE’79 zich aanzienlijk versterkt. Van CFM/Transio komt Kevin Cornet, met 27 doelpunten was hij afgelopen seizoen topscoorder bij zijn club. Vanuit Gelko Hasselt(België) komt 20-voudig international Anes Beslija, met zijn ervaring een welkome versterking. In zijn kielzog komt nog een speler van Gelko Hasselt, Adnan Alisic die vooral op het veld naam maakte in het betaalde voetbal. Een andere speler met de nodige zaalvoetbal ervaring is Sergio Kawarmala, zijn laatste club is het Belgische Celtic Houthalen maar speelde voorheen voor FC Einhoven.

Op de valreep komt ook Tilburger Abderrahim(Appie) Marouane naar ZVV BE’79. Hij bereikte het afgelopen seizoen met Futsal Apeldoorn nog de halve finale play off om het kampioenschap van Nederland.

Naast ervaring is er ook jong talent dat de stap naar het eerste divisie zaalvoetbal maakt. Als tweede keeper komt Jop Poeliejoe, een talentvolle doelman op het veld die ook in de zaal grote stappen kan gaan maken. De 23-jarige Joey van Hoof komt van ESZVV Totelos, een speler die gezien zijn kwaliteiten toe was aan een stap omhoog.

 

Met deze versterkingen, plus de spelers die zijn gebleven, zal ZVV BE’79 het seizoen 2019-2020 aanvangen.

Selectie ZVV BE’79 seizoen 2019-2020:

Technische staf: Koen Schollen, Jeroen Hakkens, John Adriaansen.

Spelers: Dennis Kapteijns, Mohamed Marouane, Jeroen Hakkens, Imad Kharichef, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Reggy Elias, Kevin Cornet, Sergio Kawarmala, Joey van Hoof, Abderrahim Marouane, Anes Beslija, Adnan Alisic en Jop Poeliejoe.

Comments are closed.

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 12
Appie Marouane 11
Kevin Cornet 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 08
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 03
Mohamed Marouane 03
Joey van Hoof 03
Kevin Cornet 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Jeroen Hakkens 01
Kenneth van de Wiel 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief