Competitie
Vrijdag 13 september
ASV Lebo 3 - 3 JCK/Aisco
Den Haag 4 - 2 ZVV E'hoven
Madereros CF 1 - 2 CFM Transito
ZVV Ede 2 - 2 LZV/Kuypers
BE'79 3 - 2 ZVG/Cagemax
Bristol Team 4 - 7 ZVS/Bodemflex
Stand Eerste Divisie B
ZVS/Bodemflex 01 03
ZVV Den Haag 01 03
ZVV BE '79 01 03
CFM Transito 01 03
JCK/Aisco 01 01
A.S.V. LEBO 01 01
LZV/Kuypers 01 01
ZVV EDE 01 01
ZVG/Cagemax 01 00
Madereros CF 01 00
ZVV Eindhoven 01 00
Bristol Team 01 00

Nieuwe selectie ZVV BE’79 seizoen 2019-2020

De periode van overschrijven zit er op, de selecties voor het aankomende seizoen zijn inmiddels bekend. Ook bij ZVV BE’79 zijn een aantal mutaties binnen de selectie, zowel uitgaande als inkomende spelers.

De technische staf voor komend seizoen blijft intact en bestaat net als afgelopen seizoen uit Koen Schollen, Jeroen Hakkens en John Adriaansen.

Een drietal spelers gaan de club verlaten, Soufiane Allach vertrekt naar eerstedivisionist Bristol Team, reservekeeper Pawan Mohanlal gaat naar Feijenoord Futsal/TPP-Rotterdam en spits Mo Gigold gaat dichter bij huis spelen, hij komt komend seizoen uit voor het Eindhovense Botafogo. Ook Ilias Belhaj vertrekt bij ZVV BE’79, het is nog onbekend waar hij zijn carrière gaat vervolgen.

Naast het vertrek van deze spelers heeft ZVV BE’79 zich aanzienlijk versterkt. Van CFM/Transio komt Kevin Cornet, met 27 doelpunten was hij afgelopen seizoen topscoorder bij zijn club. Vanuit Gelko Hasselt(België) komt 20-voudig international Anes Beslija, met zijn ervaring een welkome versterking. In zijn kielzog komt nog een speler van Gelko Hasselt, Adnan Alisic die vooral op het veld naam maakte in het betaalde voetbal. Een andere speler met de nodige zaalvoetbal ervaring is Sergio Kawarmala, zijn laatste club is het Belgische Celtic Houthalen maar speelde voorheen voor FC Einhoven.

Op de valreep komt ook Tilburger Abderrahim(Appie) Marouane naar ZVV BE’79. Hij bereikte het afgelopen seizoen met Futsal Apeldoorn nog de halve finale play off om het kampioenschap van Nederland.

Naast ervaring is er ook jong talent dat de stap naar het eerste divisie zaalvoetbal maakt. Als tweede keeper komt Jop Poeliejoe, een talentvolle doelman op het veld die ook in de zaal grote stappen kan gaan maken. De 23-jarige Joey van Hoof komt van ESZVV Totelos, een speler die gezien zijn kwaliteiten toe was aan een stap omhoog.

 

Met deze versterkingen, plus de spelers die zijn gebleven, zal ZVV BE’79 het seizoen 2019-2020 aanvangen.

Selectie ZVV BE’79 seizoen 2019-2020:

Technische staf: Koen Schollen, Jeroen Hakkens, John Adriaansen.

Spelers: Dennis Kapteijns, Mohamed Marouane, Jeroen Hakkens, Imad Kharichef, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Reggy Elias, Kevin Cornet, Sergio Kawarmala, Joey van Hoof, Abderrahim Marouane, Anes Beslija, Adnan Alisic en Jop Poeliejoe.

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 00
Reggy Elias 00
Jeroen Hakkens 00
Anes Beslija 00
Kevin Cornet 01
Appie Marouane 00
Mohamed Marouane 00
Kenneth van de Wiel 01
Imad Kharichef 00
Joey van Hoof 01
Sergio Kawarmala 00
Jop Poeliejoe 00
Dennis Kapteijns 00
Archief