Competitie
Vrijdag 28 februari
1/2 finale beker
ZVV BE'79 ZVV EDE
Vrijdag 6 maart
CFM - BE'79
Den Haag - ZVV EDE
JCK/AISO - ZVS/Bodemflex
Madereros - ASV Lebo
ZVG/Cagemax - LZV/Kuypers
ZVV E'hoven - Bristol Team
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 15 43
ZVG/Cagemax 15 30
ZVV EDE 15 30
ZVV Den Haag 15 30
Madereros CF 15 20
JCK/AISO 15 20
LZV/Kuypers 15 18
ZVS/Bodemflex 15 18
CFM Transito 15 16
ZVV Eindhoven 15 14
ASV Lebo 15 11
Bristol Team 15 08

ZVV BE’79 blijft op koers en wint van ZVS, 3-6.


Na de bekerwinst van vorige week wist ZVV BE’79 ook in de tweede competitiewedstrijd ongeslagen te blijven. Na een moeizame eerste helft kon de ploeg uit Berkel-Enschot in de tweede helft het verschil maken en met een 3-6 overwinning huiswaarts keren.

 

Binnen één minuut keek BE’79 tegen een achterstand aan, een lange bal van achter uit werd door Martin de Laat prima terug gelegd en door de inkomende Daan van Uden onhoudbaar binnen geschoten. BE’79 had het lastig in de beginfase, het creëerde wel kansen maar ook de thuisploeg was enkele keren gevaarlijk in de omschakeling. In de vierde minuut dacht BE’79 op gelijke hoogte te komen maar de inzet van Joey van Hoof trof de paal. Even later viel de gelijkmaker wel, een prima pass van Reggy Elias door het midden werd op waarde geschat door Mohamed Marouane, 1-1.

Één minuut later stond de thuisploeg weer op voorsprong, een snelle counter werd door Joep van de Meijden afgerond, 2-1. De gasten moesten opnieuw op zoek naar de gelijkmaker, en die kwam er ook. In de veertiende minuut strafte Kevin Cornet balverlies bij de thuisploeg keihard af en schoot de gelijkmaker binnen, 2-2. Twee minuten later was het opnieuw Kevin Cornet die zijn ploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong schoot. Hij onderschepte de bal en ring recht op het doel af en schoot hard binnen, 2-3.

De tweede helft was een stuk beter van BE’79, het tempo ging omhoog en na vijf minuten was het Kenneth van de Wiel die bij de tweede paal, op aangeven van Anrs Beslija, binnen tikte, 2-4. Even later was het opnieuw Kenneth van de Wiel die uit een ingestudeerde corner de 2-5 binnen schoot. ZVS leek vermoeid maar kwam toch nog wat terug, opnieuw was het een snelle counter die een doelpunt opleverde. Joep van de Meijden liet het thuispubliek juichen, 3-5. Maar veel gaf BE’79 niet meer weg, het controleerde de wedstrijd en gaf weinig meer weg. Vijf minuten voor tijd sloeg het nog eenmaal toe al werd het wel geholpen. Een harde voorzet werd ongelukkig door ZVS speler Richard van de Kerkhof in eigen doel geschoten, 3-6.

Heel veel gebeurde er niet meer in de laatste vijf minuten waardoor BE’79 na twee wedstrijden nog ongeslagen blijft en samen met CFM/Transito met zes punten uit 2 wedstrijden aan kop gaat. Aanstaande vrijdag speelt ZVV BE’79 een thuiswedstrijd tegen LZV/Kuypers, aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur.

Comments are closed.

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 11
Kevin Cornet 10
Appie Marouane 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 07
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 02
Kevin Cornet 02
Joey van Hoof 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Mohamed Marouane 01
Kenneth van de Wiel 00
Jeroen Hakkens 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief