Competitie
Vrijdag 18 oktober
Den Haag - ASV Lebo
Vrijdag 25 oktober
ASV Lebo - Madereros
ZVS/Bodemflex - JCK/AISO
Bristol Team - ZVV E'hoven
LZV/Kuypers - ZVG/Cagemax
ZVV EDE Den Haag
BE'79 - CFM Transito
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 04 12
ZVV EDE 04 10
ZVG/Cagemax 04 09
LZV/Kuypers 04 07
CFM Transito 04 07
ZVV Den Haag 03 06
ASV Lebo 03 04
ZVV Eindhoven 04 03
ZVS/Bodemflex 04 03
Bristol Team 04 02
JCK/AISCO 04 02
Madereros CF 04 00

ZVV BE’79 koploper na 3e overwinning op rij


Ook na drie wedstrijden blijft ZVV BE’79 nog zonder puntenverlies, in de thuiswedstrijd tegen LZV/Kuypers werd er nipt met 5-4 gewonnen. Vijf minuten voor tijd was het Joey van Hoof die de winnende treffer binnen schoot en de zwaar bevochten punten in huis hield.

Al na dertig seconden stond de thuisploeg op achterstand, een lange worp van doelman Gijs Sanders werd door Dylan de Bruin in één keer uit de lucht binnen geschoten, 0-1. Even later had LZV/Kuypers de voorsprong kunnen verdubbelen toen Joey Jejanan oog in oog met doelman Dennis Kapteijns kwam. De BE’79 doelman voorkwam echter een grotere achterstand voor zijn ploeg. BE’79 was inmiddels voldoende gewaarschuwd en kreeg een aantal kansen. Anes Beslija onderschepte de bal en kwam vrij voor de keeper, zijn stift ging net naast het doel. In de 8e minuut kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, een vrije trap van Reggy Elias verdween gelukkig achter doelman Sanders, 1-1. Het duurde tot de 13e minuut voordat er opnieuw een doelpunt viel, het waren de gasten die via Joey Dejanan opnieuw op voorsprong kwamen, 1-2. Even later was het alweer gelijk, Kevin Cornet vond Piet Adams die vervolgens raak schoot, 2-2.

Nog voor rust was het opnieuw LZV/Kuyper dat op voorsprong kwam, slap verdedigen werd door Joey Dejanan afgestraft, 2-3. hierdoor zocht de thuisploeg met een achterstand de kleedkamer op. BE’79 kwam scherp uit de kleedkamer, al na twee minuten stond de gelijkmaker op het scorebord. Uit een intrap was het Mohamed Marouane die in de korte hoek raak schoot, 3-3. Nog in dezelfde minuut kwam BE’79 op voorsprong, een ingestudeerde corner over vier schijven werd opnieuw door Mohamed Marouane afgemaakt, 4-3.

Beide ploegen kregen vervolgens kansen maar tot doelpunten kwam het vooralsnog niet. Pas vijf minuten voor het einde van de wedstrijd was het LZV/Kuypers dat de gelijkmaker binnenschoot. Een vrije trap van Kabir Sabotic verdween achter doelman Dennis Kapteijns, 4-4. BE’79 voerde het tempo nogmaals op en probeerde de wedstrijd naar zich toe te trekken, vier minuten voor tijd kwam de beloning. Een combinatie tussen Joey van Hoof en Anes Beslija werd door Joey van Hoof met een volley prima afgewerkt en was er kort voor tijd alsnog de voorsprong, 5-4.

De gasten probeerde het nog wel, met een extra veldspeler probeerde ze de druk op te voeren, maar tot de gelijkmaker kwam het niet meer. Met deze belangrijke overwinning is ZVV BE’79 nu koploper met negen punten uit drie wedstrijden.

Aanstaande vrijdag speelt ZVV BE’79 een uitwedstrijd in Utrecht, tegenstander is dan promovendus JCK/AISO. Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur in sporthal Hoograven.

Comments are closed.

Topscoorders
Piet Adams 03
Reggy Elias 02
Jeroen Hakkens 00
Anes Beslija 02
Kevin Cornet 03
Appie Marouane 00
Mohamed Marouane 04
Kenneth van de Wiel 03
Imad Kharichef 00
Joey van Hoof 02
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 02
Categorieën
Archief