Competitie
Vrijdag 28 februari
1/2 finale beker
ZVV BE'79 ZVV EDE
Vrijdag 6 maart
CFM - BE'79
Den Haag - ZVV EDE
JCK/AISO - ZVS/Bodemflex
Madereros - ASV Lebo
ZVG/Cagemax - LZV/Kuypers
ZVV E'hoven - Bristol Team
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 15 43
ZVG/Cagemax 15 30
ZVV EDE 15 30
ZVV Den Haag 15 30
Madereros CF 15 20
JCK/AISO 15 20
LZV/Kuypers 15 18
ZVS/Bodemflex 15 18
CFM Transito 15 16
ZVV Eindhoven 15 14
ASV Lebo 15 11
Bristol Team 15 08

ZVV BE’79 koploper na 3e overwinning op rij


Ook na drie wedstrijden blijft ZVV BE’79 nog zonder puntenverlies, in de thuiswedstrijd tegen LZV/Kuypers werd er nipt met 5-4 gewonnen. Vijf minuten voor tijd was het Joey van Hoof die de winnende treffer binnen schoot en de zwaar bevochten punten in huis hield.

Al na dertig seconden stond de thuisploeg op achterstand, een lange worp van doelman Gijs Sanders werd door Dylan de Bruin in één keer uit de lucht binnen geschoten, 0-1. Even later had LZV/Kuypers de voorsprong kunnen verdubbelen toen Joey Jejanan oog in oog met doelman Dennis Kapteijns kwam. De BE’79 doelman voorkwam echter een grotere achterstand voor zijn ploeg. BE’79 was inmiddels voldoende gewaarschuwd en kreeg een aantal kansen. Anes Beslija onderschepte de bal en kwam vrij voor de keeper, zijn stift ging net naast het doel. In de 8e minuut kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, een vrije trap van Reggy Elias verdween gelukkig achter doelman Sanders, 1-1. Het duurde tot de 13e minuut voordat er opnieuw een doelpunt viel, het waren de gasten die via Joey Dejanan opnieuw op voorsprong kwamen, 1-2. Even later was het alweer gelijk, Kevin Cornet vond Piet Adams die vervolgens raak schoot, 2-2.

Nog voor rust was het opnieuw LZV/Kuyper dat op voorsprong kwam, slap verdedigen werd door Joey Dejanan afgestraft, 2-3. hierdoor zocht de thuisploeg met een achterstand de kleedkamer op. BE’79 kwam scherp uit de kleedkamer, al na twee minuten stond de gelijkmaker op het scorebord. Uit een intrap was het Mohamed Marouane die in de korte hoek raak schoot, 3-3. Nog in dezelfde minuut kwam BE’79 op voorsprong, een ingestudeerde corner over vier schijven werd opnieuw door Mohamed Marouane afgemaakt, 4-3.

Beide ploegen kregen vervolgens kansen maar tot doelpunten kwam het vooralsnog niet. Pas vijf minuten voor het einde van de wedstrijd was het LZV/Kuypers dat de gelijkmaker binnenschoot. Een vrije trap van Kabir Sabotic verdween achter doelman Dennis Kapteijns, 4-4. BE’79 voerde het tempo nogmaals op en probeerde de wedstrijd naar zich toe te trekken, vier minuten voor tijd kwam de beloning. Een combinatie tussen Joey van Hoof en Anes Beslija werd door Joey van Hoof met een volley prima afgewerkt en was er kort voor tijd alsnog de voorsprong, 5-4.

De gasten probeerde het nog wel, met een extra veldspeler probeerde ze de druk op te voeren, maar tot de gelijkmaker kwam het niet meer. Met deze belangrijke overwinning is ZVV BE’79 nu koploper met negen punten uit drie wedstrijden.

Aanstaande vrijdag speelt ZVV BE’79 een uitwedstrijd in Utrecht, tegenstander is dan promovendus JCK/AISO. Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur in sporthal Hoograven.

Comments are closed.

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 11
Kevin Cornet 10
Appie Marouane 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 07
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 02
Kevin Cornet 02
Joey van Hoof 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Mohamed Marouane 01
Kenneth van de Wiel 00
Jeroen Hakkens 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief