Competitie
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 16 44
ZVV Den Haag 16 33
ZVG/Cagemax 16 30
ZVV EDE 16 30
JCK/AISO 16 23
Madereros CF 16 23
LZV/Kuypers 16 21
ZVS/Bodemflex 16 18
CFM Transito 16 17
ZVV Eindhoven 16 17
ASV Lebo 16 11
Bristol Team 16 08

BE’79 behoud ongeslagen status in Utrecht, 3-7.


Ook na de vierde competitiewedstrijd blijft ZVV BE’79 ongeslagen koploper in de eerste divisie. De wedstrijd in Utrecht tegen JCK/AISO werd zonder al te grote problemen met 3-7 gewonnen, doelpuntenmakers waren Piet Adams, Anes Beslija, Reggy Elias en Mohamed Marouane.

Al in de tweede minuut was het BE’79 dat op voorsprong kwam, Anes Beslija onderschepte de bal in het vijandelijk gebied en schoot uit de draai raak. Maar nog in dezelfde minuut kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, na de aftrap was even de concentratie weg bij BE’79 en JCK profiteerde optimaal, 1-1. Vervolgens waren het de gasten weer dat het spel domineerde, kreeg ook kansen om weer op voorsprong te komen maar tot doelpunten kwam het nog niet. Aan de andere kant moest doelman Dennis Kapteijns handelend optreden op twee counters van de thuisploeg.

In de dertiende minuut kwam BE’79 eindelijk op voorsprong, al had het daar wel de hulp van de thuisploeg bij nodig. Een inzet van Joey van Hoof werd aangeraakt door Kenneth van de Wiel en vervolgens door Yessine Alou achter zijn eigen doelman gewerkt, 1-2. Twee minuten later was het opnieuw gelijk, een lange uitworp van Dennis Kapteijns werd onderschept en uit de razendsnelle omschakeling was het Oussama Lahri die binnen schoot, 2-2. BE’79 reageerde direct en nog in dezelfde minuut was het Piet Adams die op aangeven van Reggy Elias binnen tikte, 2-3. Het mooiste doelpunt van de avond viel twee minuten later, Piet Adams onderschepte op eigen helft de bal, omspeelde een tegenstander en schoot diagonaal hard raak, 2-4.

Nog voor rust leek BE’79 de wedstrijd definitief te beslissen, uit een snelle omschakeling liepen die BE’ers richting één JCK verdediger, toch was het de verdediger die won en enkele seconden later was het 3-4 in plaats van 2-5. Vanaf de start van de tweede helft was het BE’79 dat de wedstrijd volledig in handen nam, het tempo werd opgevoerd er werd nauwelijks nog iets weggegeven. Uit een ingestudeerde corner was Reggy Elias die de 3-5 scoorde.

BE’79 kreeg vele kansen om de score uit te breiden maar het duurde tot ver in de tweede helft voordat er weer gescoord werd. In de zestiende minuut was het Mohamed Marouane die de bal ten hoogte van de middenlijn onderschepte en alleen op de doelman afging, 3-6. Het laatste wapenfeit kwam twee minuten voor tijd, een corner kwam via Piet Adams en Mohamed Marouane bij de vrijstaande Anes Beslija die de eindstand bepaalde, 3-7.

Aanstaande vrijdag is er geen programma en op vrijdag 25 oktober speelt BE”79 een thuiswedstrijd tegen CFM/Transito.

Comments are closed.

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 12
Appie Marouane 11
Kevin Cornet 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 08
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 03
Mohamed Marouane 03
Joey van Hoof 03
Kevin Cornet 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Jeroen Hakkens 01
Kenneth van de Wiel 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief