Competitie
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 16 44
ZVV Den Haag 16 33
ZVG/Cagemax 16 30
ZVV EDE 16 30
JCK/AISO 16 23
Madereros CF 16 23
LZV/Kuypers 16 21
ZVS/Bodemflex 16 18
CFM Transito 16 17
ZVV Eindhoven 16 17
ASV Lebo 16 11
Bristol Team 16 08

BE’79 wint met dubbele cijfers van ZVS, 10-1.


Met een ruime 10-1 overwinning op ZVD/Bodemflex loopt ZVV BE’79 twee punten uit op de nummer 2 ZVG dat vorige week gelijk speelde tegen ZVV Den Haag. Hoogtepunt van de wedstrijd voor de thuisploeg was het eerste officiële doelpunt van Sergio Kawarmala, deze werd met het hele team uitbundig gevierd.

 

Vanaf het begin van de wedstrijd was wel duidelijk dat het voor ZVS/Bodemflex een lastig avondje ging worden, de thuisploeg zette direct druk naar voren en de gasten konden er maar nauwelijks onderuit komen. In de vierde minuut was het Jeroen Hakkens die de openingstreffer binnen schoot en even later was het Appie Marouane die uit een corner de tweede van de avond maakte.

Doelman Dennis Kapteijns hoefde maar weinig in actie te komen terwijl zijn collega Rob van Kruijsdijk aan de andere kant keer op keer redding moest brengen om een grote score voor rust te voorkomen. Met twee doelpunten kort achter elkaar bepaalde Jeroen Hakkens de ruststand op 4-0.

Ook in de tweede helft was het wedstrijdbeeld niet anders, BE’79 hield het tempo hoog en kreeg voldoende kansen om de score op te voeren. Reggy Elias liet met een aantal onnavolgbare acties zijn tegenstander achter zich en maakte de 5-0 voor BE’79.

 

Ook de weer volledig herstelde Anes Beslija was nadrukkelijk aanwezig, hij schoot in de 28e minuut de 6-0 op het scorebord. Even later was het Reggy Elias die zijn tweede treffer binnenschoot, 7-0. In de 34e minuut was toch wel het hoogtepunt van de avond, met een slimme voetbeweging in het doelgebied was het Sergio Kawarmala die zijn eerste officiële treffer voor BE’79 maakte, 8-0. De laatste minuten waren voor reserve doelman Erik Urlus die doelman Dennis Kapteijns verving, terwijl de thuisploeg op zoek ging naar de dubbele cijfers.

Met de negende en tiende treffer van Anes Beslija en Reggy Elias werd deze missie volbracht, tegenvaller was het tegendoelpunt in de laatste minuut. Maar hij mocht er zijn, vanaf de zijkant schoot Joep v/d Meijden diagonaal in de kruising en bepaalde de eindstand op 10-1.

Aanstaande vrijdag reist ZVV BE’79 naar Lichtenvoorde, tegenstander LZV/Kuypers dat Briston Team met 3-15 verpulverde is de tegenstander.

Comments are closed.

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 12
Appie Marouane 11
Kevin Cornet 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 08
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 03
Mohamed Marouane 03
Joey van Hoof 03
Kevin Cornet 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Jeroen Hakkens 01
Kenneth van de Wiel 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief