Competitie
Stand Eerste Divisie B
ZVV BE '79 16 44
ZVV Den Haag 16 33
ZVG/Cagemax 16 30
ZVV EDE 16 30
JCK/AISO 16 23
Madereros CF 16 23
LZV/Kuypers 16 21
ZVS/Bodemflex 16 18
CFM Transito 16 17
ZVV Eindhoven 16 17
ASV Lebo 16 11
Bristol Team 16 08

Clubinfo

Clubnaam:

ZVV BE’79

Opgericht:

19 januari 1979

Verenigingscode (KNVB):

BBJL31T

Correspondentie:

Postbus 8
5026 ZG
Berkel-Enschot

E-mailadres:

info@be79.nl

Bankrekening:

NL58 RABO 0106810464

Accommodatie: 

Sporthal ’t Ruiven
Vlierakkerweg 4
5056 NA Berkel-Enschot
013-5333434

Trainingen 1ste team

Sporthal de Blaak
Grebbe 65
5532 RR Tilburg
013-4636548

Verenigingsstructuur:

Voorzitter:

Rob van Dongen

Secretaris:

Wil Wolfs

Penningmeester:

Ruud van Dorst

Bestuursleden:

Luca Farci

John Adriaansen

Jeroen Hakkens

Koen Schollen

Thijs Maas

Marco Langenhuijsen

Club van 50:

Koen Schollen

Wil Maas

Sponsorcommissie:

Luca Farci

Rob van Dongen

Koen Schollen

Scheidsrechterscommissie:

Rob van Dongen

Sjonnie Klijn

Technische commissie:

Luca Farci

Jeroen Hakkens

Koen Schollen

John Adriaansen

PR/ Public Relations:

John Adriaansen

Palmares:
Seizoen 2018-2019: 1e divisie 3e plaats, playoffs promotie naar eredivisie

Seizoen 2017-2018: 1e divisie 2e plaats, playoffs promotie naar eredivisie

Seizoen 2016-2017: 1e divisie 3e plaats, playoffs promotie naar eredivisie

Seizoen 2015-2016: Topklasse kampioen, bekerwinnaar Zuid 1

Seizoen 2014-2015: Topklasse 2e plaats, bekerwinnaar Zuid 1

Topscoorders(Comp.)
Mohamed Marouane 16
Piet Adams 13
Kenneth vd Wiel 13
Reggy Elias 12
Appie Marouane 11
Kevin Cornet 10
Anes Beslija 09
Jeroen Hakkens 08
Joey van Hoof 06
Sergio Kawarmala 01
Imad Kharichef 01
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 07
Topscoorders(Beker)
Piet Adams 03
Appie Marouane 03
Mohamed Marouane 03
Joey van Hoof 03
Kevin Cornet 02
Reggy Elias 01
Anes Beslija 01
Jeroen Hakkens 01
Kenneth van de Wiel 00
Imad Kharichef 00
Sergio Kawarmala 00
Milan Lebens 00
Dennis Kapteijns 00
Eigen doelpunt 01
Archief