Vrijdag 17 september staat er de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma. Het is voor het eerst sinds lange tijd een ‘avondje BE’79’, om 19.00 uur treed het 3e team aan tegen Brabantia 3. Voor aanvang van deze wedstrijd zal er één minuut stilte gehouden worden in verband met het overlijden van een speler van Brabantia.

Om 20.00 uur start het vernieuwde 2e team aan de competitie, tegenstander is ZVV Middelburg 1. Tijdens deze wedstrijd maakt Mohammed Allouch zijn debuut als trainer/coach. De ex-international en oud speler van o.a. FC Eindhoven en FCK De Hommel is momenteel bezig aan zijn trainer/coach opleiding en zal ongetwijfeld zijn kennis en ervaring aan de jonge groep over kunnen dragen.

Om 21.30 uur is het dan tijd voor de vaandeldragers van de vereniging. Na de overwinning en drie punten van vorige week zal het team ook in haar eerste thuiswedstrijd een positief resultaat willen halen. Voor deze wedstrijd moet er nog rekening gehouden worden Covid-19 maatregelingen, hierdoor zijn er beperkte toegangskaarten beschikbaar. Er kunnen tickets besteld worden middels het contact formulier maar zorg dat je er snel bij bent, kosten per ticket zijn € 5,00. Als het maximum bereikt is worden er GEEN kaarten aan de deur verkocht.
Vandaag worden de laatste handelingen verricht aan de installatie van de camera’s door Eyecons en de verwachting is dat de wedstrijd via een livestream te zien is. Houd onze socials in de gaten voor de link.

De selectie bestaat uit de volgende spelers:
Dennis Kapteijns, Abderrahim Marouane, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Joey van Hoof, Romano Ter Linden, Mohamed Marouane, Imad Kharichef, John Heijstek en Denzel van Houtum.

Reggy Elias(geschorst) en Arda Havar(blessure) zijn niet van de partij.

De technische staf bestaat uit Jeroen Hakkens, John Adriaansen, Koen Schollen, Pieter Grimmelius en Leo Grimmelius.