Voor de zaalvoetballers van ZVV BE’79 staat er een druk weekend op het programma. Vanavond spelen ze de bekerwedstrijd in Berg en Terblijt tegen ZVVM Campus en Zondag competitieronde 4, een thuiswedstrijd tegen Groene ster Vlissingen. Aanvang van de wedstrijd in sporthal ’t Ruiven is 18.00 uur.

Vanavond reist de formatie uit Berkel-Enschot af naar Berg en Terblijt, onder de rook van Maastricht staat de confrontatie tegen topklasser ZVVM Campus op het programma. ZVV BE’79 moet het vanavond nog doen zonder de geblesseerden Romano Ter Linden en Arda Havar, en ook zijn Kenneth van de Wiel en John Heijstek afwezig in verband met werk verplichtingen. De selectie voor vanavond bestaat uit: Doelman Dennis Kapteijns, reserve doelman Pieter Grimmelius en de spelers Appie Marouane, Piet Adams, Joey van Hoof, Reggy Ellias, Mahamed Marouane, Imad Kharichef, Denzel van Houtum en Amine Boussihmad.

Aanstaande zondag een primeur in de eredivisie, een compleet programma op de zondag. Na drie wedstrijden is ZVV BE’79 voortvarend gestart in de eredivisie en staat het op een mooie vierde positie. Tegenstander Groene Ster Vlissingen is de competitie minder goed gestart, na drie wedstrijden is er nog geen enkel punt behaald. Coach Azdine Boufrahi zal er met zijn spelers alles aan gelegen zijn om een resultaat mee naar Vlissingen te nemen. Maar ook BE’79 zal door willen pakken, om in januari met de eerste acht clubs verder te strijden zal een overwinning gewenst zijn.

Voor de wedstrijd van zondag zullen Kenneth van de Wiel en doelman John Heijstek weer bij de selectie aansluiten.