Aanstaande vrijdag reizen de zaalvoetballers van ZVV BE’79 af naar Egmond aan Zee voor alweer competitie wedstrijd nummer 5. Met tien punten uit vier wedstrijden bezet de formatie uit Berkel-Enschot momenteel de derde positie, White Stones staat met vier punten uit evenzoveel wedstrijden in de middenmoot.

Kenneth van de Wiel en Arda Havar zijn afwezig in verband met een blessure terwijl Romano Ter Linden na een blessure weer aansluit bij de selectie. De volledige selectie bestaat uit de volgende spelers:
Dennis Kapteijns, Abderrahim Marouane, Piet Adams, Joey van Hoof, Reggy Elias, Romano Ter Linden, Mohamed Marouane, Imad Kharichef, John Heijstek en Denzel van Houtum.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te zien via een live stream: https://eredivisie-zaalvoetbal.nl Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur.