Aanstaande vrijdag komt er een tegenstander van formaat op bezoek in sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot. Zesvoudig landskampioen en huidig koploper in de Eredivisie, ZVV HOVOCUBO, is de tegenstander van ZVV BE’79. Beide ploegen zijn momenteel nog ongeslagen dit seizoen, Hovocubo met de volle winst uit vijf wedstrijden en ZVV BE’79 met vier keer winst en één gelijkspel.

Met een doelsaldo van 46 doelpunten voor en zes tegen gaat het bij de gasten wel erg makkelijk en zijn ze met zeven internationals ook nog eens hofleverancier van het Nederlands zaalvoetbal team. Maar ook bij de thuisploeg zit de ‘swung’ er in, ook al kwamen de overwinningen een stuk minder makkelijk tot stand. Als promovendus, het afgebroken vorig seizoen niet meegerekend, lijkt het team iedere wedstrijd verder te groeien. Of het genoeg is om zich te meten met een top zaalvoetbal team moet aanstaande vrijdag blijken.

De wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd is Blokhuis Bouw-, Sloop-, en Grondwerken.

ZVV BE’79 moet het vrijdagavond doen zonder de geblesseerden Imad Kharichef en Arda Havar, Kenneth van de Wiel sluit aan maar moet tijdens de warming up kijken of hij voldoende fit is voor deze wedstrijd. De selectie bestaat uit: Dennis Kapteijns, Appie Marouane, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Joey van Hoof, Reggy Elias, Romano Ter Linden, Mohamed Marouane, John Heijstek en Denzel van Houtum.

Als de techniek het toelaat zal de wedstrijd via een livestream te zien zijn, een eventuele link zal via onze socials bekend worden gemaakt. Aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur in sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot.