Vanavond speelt ZVV BE’79 een thuiswedstrijd, tegenstander is de Amsterdamse Sport Vereniging Lebo. De ploeg van ex-zaalvoetbal international Zaid El Morabitti heeft momenteel net als FCK De Hommel en ZVV BE’79 13 punten, het heeft echter nog wel een wedstrijd in te halen. Afgelopen vrijdag speelde ASV Lebo met 4-4 gelijk tegen FCK De Hommel.

ZVV BE’79 gaat zich proberen te herstellen van de nederlaag afgelopen vrijdag in Apeldoorn. Met nog vijf wedstrijden voordat de competitie wordt opgedeeld moeten er nog punten behaald worden om bij de eerste acht clubs te staan.

Romano Ter Linden en Arda Havar zijn afwezig door blessures. De selectie voor vanavond bestaat uit: Appie Marouane, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Joey van Hoof, Reggy Elias, Mohamed Marouane, Imad Kharichef, Denzel van Houtum en de doelmannen Dennis Kapteijns en John Heijstek.

Voor de liefhebbers die niet aanwezig kunnen zijn is de wedstrijd via een livestream te bekijken. https://www.be79.nl/live