Aanstaand weekend vinden de laatste wedstrijden van de 1e fase van de competitie plaats. De nummers 1 tot en met 8 gaan volgend jaar strijden om het kampioenschap van Nederland terwijl de nummer 9 tot en met 16 spelen voor behoud in de Eredivisie. ZVV BE’79 bezet op dit moment een 9e positie, winst tegen ZVV Den Haag is noodzakelijk om kans te maken op plek 8.

Afgelopen vrijdag kon het duel met FC Eindhoven niet doorgaan, een ware Corona golf binnen de selectie van ZVV BE’79 gooide roet in het eten. Deze wedstrijd zal aanstaande maandagavond worden ingehaald.

Na vijf competitie nederlagen op een rij zal er tegen ZVV Den Haag gewonnen moeten worden om kans te maken op een plek bij de eerste acht ploegen. Het is nog afwachten hoe de selectie eruit zal zien en of iedere speler hersteld is van de afgelopen week. Na de wedstrijd van vrijdag wordt er op maandag afgetrapt voor de inhaal wedstrijd tegen FC Eindhoven, aanvang van deze wedstrijd is 21.00 uur in sporthal ’t Ruiven.