Vorige week moest de start van de competitie nog worden uitgesteld door de storm maar vanavond wordt er echt begonnen. In sporthal ’t Ruiven komt de meervoudig landskampioen FC Eindhoven op bezoek. En aangezien alle corona maatregelen voorbij zijn mag de sporthal tot de nog gevuld worden. Komt het zien!

ZVV BE’79 verzekerde zich half december op het laatste moment van deelname aan de kampioen poule en dat betekend alleen maar topwedstrijden de komende maanden. Te beginnen dus tegen titelkandidaat FC Eindhoven. In december was de laatste wedstrijd ook tegen FC Eindhoven, deze wedstrijd werd met 3-6 verloren.

De thuisploeg treed bijna volledig aan, reserve doelman John Heijstek moet met een blessure verstek laten gaan, zijn stand in is Pieter Grimmelius. Verder is nieuweling Ramon Dekkers in verband met vakantie afwezig. De volledige selectie voor vanavond: Dennis Kapteijns, Pieter Grimmelius, Appie Marouane, Amine Boussihmad, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Joey van Hoof, Reggy Elias, Romano Ter Linden, Mohamed Marouane, Denzel van Houtum en Pieter Grimmelius.

Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur in sporthal ’t Ruiven. Kaarten te koop aan de kassa van de sporthal.