Met vrijwel dezelfde selectie als het het afgelopen seizoen, waarin maar 5 competitie wedstrijden werden gespeeld en door het COVID-19 virus vroegtijdig werd stil gelegd, is ZVV BE’79 begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2021-2022.

Alleen selectie speler Anes Beslija vertrok bij de club, hij verkaste naar FCK De Hommel, en er kwamen geen nieuwe spelers bij. De enige nieuwe versterkingen kwamen in de staf, met Leo Grimmelius beschikt de club over een top teammanager die van alle markten thuis is. Met de komst van Leo wordt de druk op Koen Schollen enigszins verlicht zodat hij zich meer kan toeleggen op medische zaken. Naast Leo Grimmelius is ook Mo Allouch nieuw in de staf, hij wordt de trainer/coach van het tweede team en zal indien mogelijk aansluiten bij de eerste selectie.

Jeroen Hakkens is de trainer/coach en eindverantwoordelijke van de selectie, hij zal worden geassisteerd door John Adriaansen die deze functie combineert met zijn bestuurlijke taak als voetbal technisch zaken. Pieter Grimmelius is net als het afgelopen seizoen de keepers trainer en Mo Allouch gaat proberen om het tweede team naar een hoger niveau te brengen.

De keepers binnen de selectie zijn Dennis Kapteijns en John Heijstek. Verder bestaat de selectie uit Appie Marouanne, Mohamed Marouane, Imed Khariched, Romano Ter Linden, Joey Van Hoof, Kenneth van de Wiel, Denzel van Houtum, Arda Havar, Reggy Elias en Piet Adams.

Vanaf Woensdag 11 augustus start het tweede deel van de voorbereiding, met naast trainingen vooral oefenwedstrijden tegen Belgische clubs. Op vrijdag 13 augustus staat een uitwedstrijd KK Malle Beerse op het programma en een week later ZVK Proost Lier. Op woensdag 25 augustus reist de formatie uit Berkel-Enschot af naar Hasselt. Het oefenprogramma wordt op vrijdag 3 september afgesloten met een wedstrijd in Werkendam tegen Transito.

Op vrijdag 10 september start de competitie met een uitwedstrijd tegen TPP/Feijenoord in Rotterdam.