De 6-2 eindstand kan vermoeden dat het een makkelijk avondje was voor de zaalvoetballers van ZVV BE’79, maar makkelijk ging het zeker niet. De overwinning was verdiend maar kwam pas laat in de tweede helft tot stand.

Het was opnieuw aan doelman Niek de Jong te danken dat halverwege de wedstrijd een gelijke stand op het scorebord stond. Pas twee minuten voor de rust moest hij capituleren toen ex ZVV BE’79 speler Adnan Tarrahi bij de tweede paal binnen tikte. Toch gingen beide ploegen met een gelijke stand de rust in, Bilal Ben Liou rond een schitterende aanval over drie schijven af, 1-1.

Al vroeg in de tweede helft was het Umur Agir die met twee doelpunten de thuisploeg op een 3-1 voorsprong schoot. Toen halverwege de tweede helft Mathijs van Ingen de 4-1 binnenschoot leek een zege verzekerd. ZVV Kroeven kwam nog wel op 4-2 maar heel gevaarlijk werden ze niet meer. Ook niet toen de laatste minuten een extra veldspeler werd ingezet bij de gasten, het was juist ZVV BE’79 dat profiteerde. Met twee doelpunten van afstand tilde Jamie Dekkers de overwinning naar 6-2.