Het was billen knijpen in de laatste minuut van de wedstrijd tussen ZVV BE’79 en HV Veerhuys, de gasten speelde met een extra veldspeler en wisten de 3-1 stand om te zetten in een 3-3 gelijk spel.

De eerste helft was er weinig spektakel te beleven, aan beide kanten werden er weinig kansen gecreëerd, de grootste kans was voor de thuisploeg, Umur Agir trof de paal. In de tweede heft was er veel meer te beleven, Veerhuys kwam op voorsprong door een intikker van Kevin van Londen bij de tweede paal. Na de achterstand begon het te lopen bij de thuisploeg. Een corner van Yassine El Hamouchi werd door Mathijs van Ingen maar net naast geschoten. In de 35e minuut was het topschutter Piet Adams die de gelijkmaker binnen schoot, 1-1. Nog geen minuut later was het opnieuw raak, Amin Nyali schoot raak op aangeven van Piet Adams.

De gasten gingen meer risico nemen en leken de gelijkmaker te maken, maar met een fenomenale redding van doelman Niek de Jong voorkwam hij een treffer. In de snelle omschakeling was het aan de andere kant wel raak. Amin Nyali speelde op de vrijstaande Piet Adams maar via de voet van Stefan Dol verdween de bal in het eigen doel.

In de laatste minuten ging Veerhuys met een extra veldspeler op zoek naar succes. Eerst was het Stefan Dol die de aansluittreffer scoorde en veertig seconden voor het einde was het David Albert die de gelijkmaker binnen schoot.