Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder, de thuisploeg kwam al snel op voorsprong door Sallah eddine Allach. Vervolgens was het BE’79 doelman Niek de Jong die met fabelachtige reddingen zijn ploeg op voorsprong hield. Ook ZVV BE’79 kreeg kansen om uit te lopen maar het waren de gasten die in de tweede helft de verdiende gelijkmaker scoorde.

In de tweede minuut was het Sallah Allach die zijn tegenstander passeerde en diagonaal binnen schoot, 1-0. De gasten leken niet aangeslagen van de vroege achterstand en creëerde enkele prima kansen. Maar het was de al weken in prima vorm verkerende doelman Niek de Jong die met katachtige reddingen zijn ploeg op voorsprong hield. Ook de thuisploeg kreeg kansen, de grootste was voor Sallah Allach, de paal bracht redding voor de gasten.

In de beginfase van de tweede helft was het de thuisploeg dat de grootste kansen kreeg, opnieuw bracht de paal redding. Bilal Ben Liou omspeelde zijn tegenstander maar zijn punter kwam via de binnenkant van de paal terug het veld in. Halverwege de tweede helft kwam de verdiende gelijkmaker voor ZVV EDE, Ilias Joubid schoot hard en onhoudbaar in het dak van het doel, 1-1.

Beide ploegen probeerde het nog wel maar uiteindelijk werd er niet meer gescoord. Aanstaande week is er geen programma, vrijdag 22 maart speelt ZVV BE’79 een thuiswedstrijd tegen ZVV Kroeven, aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur in sporthal ’t Ruiven.