Vooral in de eerste helft speelde ZVV BE’79 een moeizame wedstrijd tegen een stug ZVVM Campus, de ploeg uit Berg en Terblijt pakte brutaal een voorsprong maar moest uiteindelijk haar meerdere erkennen. Voor BE’79 moet de knop snel om, morgenavond staat alweer de competitiewedstrijd tegen Groene Ster op het programma.

De thuisploeg speelde compact en liet zich terugzakken op eigen helft en probeerde met snelle uitbraken gevaarlijk te worden. Het balbezit was voor de gasten maar uitgespeelde kansen waren er niet. In de 12e minuut opende ZVVM Campus de score. Een lange hoge bal werd door Jeffrey Sprenger achter doelman Dennis Kapteijns gekopt, 1-0. ZVV BE’79 had het zichtbaar lastig maar kwam twee minuten later toch op gelijke hoogte toen Joey van Hoof van afstand raak schoot, 1-1. Eén minuut later kwamen de gasten op voorsprong, opnieuw was het Joey van Hoof die vanuit een onmogelijke hoek doel trof.

Al vroeg in de tweede helft had Joey van Hoof een hattrick op zijn voeten, Denzel van Houtum legde breed en bood een niet te missen kans maar zijn inzet ging naast. Bij de thuisploeg leek de energie op en het waren de gasten die een aantal prima kansen kregen, die vervolgens niet werden verzilverd. Halverwege de tweede helft was het dan eindelijk wel raak, Piet Adams legde terug op Appie Marouane die vervolgens Reggy Elias bij de tweede paal vond, 1-3. Het verzet van Campus was definitief gebroken en vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd het slordig uitverdedigen van de thuisploeg afgestraft, Appie Marouane schoot binnen en bepaalde de eindstand, 1-4.

Morgenavond staat de competitiewedstrijd tegen Groene Ster Vlissingen op het programma, er wordt om 18.00 uur afgetrapt in sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot.