Ondanks een vroege 0-1 achterstand wisten de zaalvoetballers van ZVV BE’79 de volle winst te pakken in de thuiswedstrijd tegen Groene Ster Vlissingen. Makkelijk ging het niet maar de uiteindelijke 3-2 overwinning was verdiend, vooral in de tweede helft domineerde de thuisploeg en kon het uiteindelijk haar ongeslagen status veilig stellen.

In de tweede minuut was het Mourad Azzanagui die de gasten op voorsprong zette. Even later kreeg de thuisploeg een grote kans om de stand al gelijk te trekken, na een overtreding op Piet Adams in het vijandelijk doelgebied floot de scheidsrechter terecht voor een strafschop. Doelman Mourad Ben Sellam keerde de inzet van Mohamed Marouane. BE’79 kreeg wel wat kansjes maar was niet scherp in de afwerking. In de veertiende minuut viel de gelijkmaker, Mahamed Marouane was nu wel trefzeker, na een actie op de flank schoot hij met links binnen, 1-1. Even later leek Denzel van Houtum zijn ploeg op voorsprong te schieten maar zijn schot trof de paal.

In de tweede helft was de thuisploeg een stuk scherper, het dwong Groene Ster ver achteruit en kreeg een aantal goede kansen op de voorsprong. In de 28e minuut was het Piet Adams die na een inzet van Appie Marouane bij de tweede paal binnen schoot. Twee minuten later was het de paal die een treffer voor Appie Marouane in de weg stond. Toch kwam die derde treffer er wel voor de thuisploeg. Uit een corner was het Reggy Elias die op doel schoot, doelman Ben Sellam voorkwam het doelpunt nog in eerste instantie maar in de rebound was Mohamed Marouane wel trefzeker, 3-1.

Met nog drie minuten op de klok gingen de gasten met meespelende doelman op zoek naar een treffer. Die kwam er ook toen doelman Ben Sellam bij de tweede paal de 3-2 op het scorebord zette. Het waren nog twee spannende minuten maar op karakter trok BE’79 de zege over de streep.

Na vier wedstrijden is de ploeg van coach Jeroen Hakkens nog steeds ongeslagen en bezet het momenteel een derde plaatst op de ranglijst. Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen White Stones uit Egmond aan Zee op het programma.