Opnieuw wisten de zaalvoetballers van ZVV BE’79 geen succes te behalen, voor de vijfde competitie wedstrijd op rij werd er verloren. Tegen HV Veerhuys stond er na veertig minuten een 3-2 eindstand op het scorebord, gezien de wedstrijd had de ploeg van coach Jeroen Hakkens meer verdient.

In een verlaten sporthal, publiek was niet toegestaan, begon ZVV BE’79 goed aan de wedstrijd. Binnen 1 minuut was het Appie Marouane die de bal op de paal punterde. Even later was het aan de andere kant wel raak, een bal voor het doel langs werd ongelukkig door Joey van Hoof in het eigen doel gewerkt, 1-0. Joey van Hoof had in de 3e minuut opnieuw pech toen hij na een prima actie de bal op de paal schoot. En alsof het niet op kon was het in de 4e minuut opnieuw de paal die een doelpunt voor de gasten in de weg stond. Dit keer was het Romano Ter Linden die de paal trof.

In de 5e minuut was dan eindelijk wel het verdiende doelpunt voor de gasten. Een combinatie tussen Joey van Hoof en Mohamed Marouane werd uiteindelijk door Romano Ter Linden afgemaakt, 1-1. Halverwege de eerste helft kwam BE’79 op voorsprong. Een corner voor de thuisploeg werd onderschept door Reggy Elias die vervolgens Mohamed Marouane bediende, 1-2. In deze fase van de wedstrijd had BE’79 voldoende kansen om verder weg te lopen, maar zoals vaker dit seizoen kunnen de vele kansen niet afgemaakt worden. In de laatste minuut van de eerste helft sloeg Veerhuys wel toe, Jeffrey de Moel schoot de gelijkmaker binnen. 2-2.

De tweede helft was matig van beide kanten, BE’79 kon het tempo van de eerste helft niet evenaren en aan beide kanten waren er weinig kansen. Halverwege de tweede helft was het de thuisploeg die uit een snelle counter het uiteindelijke beslissende doelpunt maakte.

Na vijf nederlagen bezet BE’79 nog steeds de 8e plaats, een plek die goed is om vanaf februari in de winnaars poule uit te komen. Maar de hete adem van AGOVV is voelbaar, er zullen nog punten gehaald moeten worden om de 8e plaats definitief in handen te houden.