Vanavond staat de wedstrijd ZVV BE’79 tegen HV/Veerhuys op het programma, in sporthal ’t Ruiven wordt er om 21.30 uur afgetrapt. Voor beide ploegen is winst noodzakelijk om uiteindelijk op plaats 6 te eindigen. Deze plek geeft recht op deelname aan de play offs aan het einde van de competitie.

Na het nipte verlies tegen ASV/Lebo en het gelijkspel vorige week tegen FC Marlene gaat de ploeg van Jeroen Hakkens vanavond voor de winst, als zal dat voor de tegenstander van vanavond niet anders zijn. ZVV BE’79 kan vanavond zo goed als compleet aantreffen, alleen Regy Elias is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen FC Marlene geschorst en doelman John Heijstek is afwezig ivm een blessure. De selectie bestaat vanavond uit de doelmannen Dennis Kapteijns en Pieter Grimmelius en de spelers Appie Marouane, Ramon Dekkers, Piet Adams, Kenneth van de Wiel, Joey van Hoof, Romano Ter Linden, Mohamed Marouane, Denzel van Houtum, Imad Kharichef en Amine Bousshimad. De wedstrijd staat onder leiding van de officials Te Kloeze, Karremans en Arnts.