ZVV BE’79 was afgelopen vrijdagavond niet opgewassen tegen koploper en titelkandidaat FC Eindhoven. Kort voor rust kwam de thuisploeg op een 3-1 voorsprong en in de tweede helft liep de titelkandidaat uit naar een 5-1 eindstand.

In de 8e minuut kwam FC Eindhoven op een 1-0 voorsprong, Zakaria Amrani was het eindstation na een mooie uitgespeelde combinatie. Twee minuten later was het topschutter Said Bouzambou die de voorsprong verdubbelde. In dezelfde minuut kwam BE’79 nog terug in de wedstrijd, Denzel van Houtum schoot in de rebound raak, 2-1.

De thuisploeg had het heel even lastig en Ramon Dekker leek op aangeven van Piet Adams de gelijkmaker te scoren maar zijn schot verdween over het doel. De thuisploeg voerde het tempo op en in de laatste minuut voor rust was het Oualid Saadouni die de 3-1 binnen schoot.

In de tweede helft bleef het tempo bij de thuisploeg hoog en de gasten hadden moeite om tot kansen te komen. Ayoub Boukhari zorgde voor de 4-1 en halverwege de tweede helft was het opnieuw Bouzambou die met een listig hakje scoorde en de eindstand tien minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde.

Zondagavond staat er opnieuw een wedstrijd op het programma, ZVV BE’79 speelt in ‘s-Hertogenbosch tegen FCK De Hommel, aanvang in sporthal De Maaspoort is 18.00 uur.