Na de verrassende winst op FC Marlene vorige week pakte ze zaalvoetballers van ZVV BE’79 in Den Haag opnieuw de volle buit. Na een moeizame eerste helft wist de ploeg van coach Jeroen Hakkens in de tweede helft uit te lopen naar een verdiende 2-7 overwinning.

De eerste kansen waren voor de gasten, Ramon Dekkers, Mohamed Marouane en Romano Ter Linden konden de openingstreffer niet achter doelman Zayzaoui krijgen. Halverwege de eerste helft was het Den Haag dat gevaarlijk was na een snelle counter, doelman Dennis Kapteijns voorkwam een tegentreffer.

Zeven minuten voor rust was het een Mohamed Marouane die na een prima actie de vrijstaande Adnan Tarrahi vond, 0-1. Twee minuten later werd een schot van Adnan Tarrahi op de doellijn door een speler met de arm weggehaald, iedereen rekende op een strafschop maar de arbiters wuifde het weg.

Al na twee minuten in de tweede helft kwam Den Haag gelijk, een breedte pass werd onderschept en Bojaada schoot binnen, 1-1. Twee minuten later stond BE’79 alweer op voorsprong, een ingestudeerde corner werd feilloos afgewerkt door Ramon Dekkers. Direct daarna was het opnieuw raak, uit een intrap vanaf eigen helft was het Mohamed Marouane die de vrijstaande Joey van Hoof bij de tweede paal vond, 1-3.

Ondanks de 2-3 tegentreffer kwam BE’79 niet echt meer in de problemen, via Appie Marouane, Adnan Tarrahi, Mohamed Marouane en Ramon Dekkers werd het uiteindelijk 2-7.