Afgelopen zondag verloren de zaalvoetballers van ZVV BE’79 van titelkandidaat ZVV Hovocubo en vijf dagen later werd er ook kansloos verloren van de andere titelkandidaat FC Eindhoven. Het waren ingecalculeerde nederlagen maar vooral het verlies tegen FC Eindhoven geeft stof tot nadenken.

In Zwaag speelde de ploeg uit Berkel-Enschot nog niet eens een slechte wedstrijd, het niveau verschil was zichtbaar maar er zat spirit in de ploeg, ondanks de 5-1 nederlaag.

Hoe anders was het afgelopen vrijdagavond in Eindhoven, de ploeg van Jeroen Hakkens begon overtuigend en kreeg in de eerste minuten enkele prima mogelijkheden om de score te openen. Maar al vroeg in de wedstrijd zakte de ploeg weg en kreeg het geen moment grip op de wedstrijd.

FC Eindhoven nam een 2-0 voorsprong, Piet Adams deed nog wat terug maar vervolgens was het de thuisploeg die domineerde en onder andere door 4 treffers van Ayoub Boukhari en 2 van Said Bouzambou simpel uitliep naar een 9-1 overwinning.

Aanstaande vrijdag staat er geen wedstrijd op het programma, op vrijdag speelt ZVV BE’79 de uitwedstrijd tegen FCK De Hommel.