Met het winnende doelpunt van Reggy Elias op minder dan tien seconden voor tijd en de spectaculaire redding van doelman Dennis Kapteijns enkele seconden voor het einde was het opnieuw een prachtige zaalvoetbalavond in sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot.

De thuisploeg begon prima aan de wedstrijd, in de derde minuut trof Appie Marouane de lat en even later was het doelman Van Veel die redde op een inzet van Reggy Elias. Halverwege de eerste helft kwam BE’79 op voorsprong, Mathijs van Ingen schoot binnen uit de rebound na een schot van Ramon Dekkers. Nog geen minuut later was het weer gelijk, Stefan Dol schoot van afstand raak. Toch was het de thuisploeg dat dominant speelde en nog voor rust afstand nam. Mohamed Marouane zette zijn ploeg weer op voorsprong na een prima combinatie met Reggy Elias en even later verzorgde Piet Adams de assist op Mathijs van Ingen, 3-1. Kort voor rust was het prima doorzetten van Mohamed Marouane, hij bepaalde de ruststand op 4-1.

Vroeg in de tweede helft leek de wedstrijd te kantelen, Romano Ter Linden moest met een rode kaart vertrekken na een handgemeen met Mohamed Attaibi, de Marlene aanvoerder mocht zelf wel blijven staan. Met een man meer was het Jordy Cretier die de 4-2 aantekende. De laatste zeven minuten van de wedstrijd was op zijn minst gezegd zeer spectaculair. Jordy van der Minne tikte ongelukkig in eigen doel waardoor de wedstrijd weer helemaal open was.

Het was Reggy Elias die zijn ploeg weer rust leek te geven, van afstand schoot hij de 5-3 binnen. Drie minuten voor tijd was het FC Marlene die de aansluittreffer scoorde, Stefan Dol strafte zwak uitverdedigen af, 5-4. Toen FC Marlene één minuut voor tijd, met een extra veldspeler, de gelijkmaker scoorde leek BE’79 genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. Maar met een extra veldspeler was het ook de thuisploeg die scoorde, Reggy Elias ronde af en zeven(!) seconden voor tijd stond het plotseling 6-5. Toch werd het nog heel even spannend maar het was doelman Dennis Kapteijns die met een spectaculaire redding de punten in Berkel-Enschot hield.