De zaalvoetballer van ZVV BE’79 gaven niet thuis in de wedstrijd tegen ASV Lebo. Tijdens de rust stond er al een kansloze 4-0 achterstand op het scorebord. Lichtpuntje was het debuut van doelman Niek de Jong, hij was de vervanger van drie geblesseerde doelmannen in de BE’79 selectie.

Een wedstrijd om snel te vergeten, in de hele eerste helft kon BE’79 nauwelijks tot gevaar komen voor het vijandelijk doel. De thuisploeg liep uit naar een 4-0 ruststand en ook in de tweede helft konden de gasten weinig inbrengen. Pas na de 7-0 tussenstand en toen de wedstrijd al lang gespeeld was kwam BE’79 tot scoren.

Piet Adams bracht de hatelijke 0 van het scorebord en vervolgens was het Mathijs van Ingen en Reggy Elias die de stand nog een beetje dragelijk maakte, 7-3.

Morgenmiddag staat er opnieuw een zware beproeving te wachten, ZVV HOVOCUBO komt op bezoek in sporthal ’t Ruiven. Naast de drie afwezige keepers zal BE’79 het ook nog moeten doen zonder de afwezigen Romano Ter Linden. Ramon Dekkers en Mathijs van Ingen moeten doen.