Door de winst op Tigers Roermond behaalde ZVV BE’79 als nummer 5 de play offs om het kampioenschap van Nederland. Een prestatie van formaat, voor de 3e opeenvolgende keer wist de ploeg uit Berkel-Enschot zich te plaatsen voor de play offs. Tegenstander volgende week vrijdag is het Amsterdamse ASV Lebo.

De bezoekers uit Roermond, voorafgaand aan de wedstrijd al geplaatst voor de play offs zagen de wedstrijd als een soort van oefenpot. Het speelde vanaf de eerste minuut met een extra veldspeler, veel succes hadden ze niet, halverwege de wedstrijd had de thuisploeg de speelstijl van de tegenstander afgestraft door met 5-1 te gaan rusten. Doelpunten kwamen op naam van Mathijs van Ingen(2x), Piet Adams(2x) en Joey van Hoof.

In de tweede helft kwam Tigers Roermond nog wel terug tot 5-4 maar verder kwamen ze niet. Door deze overwinning speelt ZVV BE’79 vrijdag 26 mei een thuiswedstrijd tegen ASV Lebo, twee dagen later, zondag 28 mei staat de uitwedstrijd op het programma. De winnaar van deze tweeluik speelt vervolgens de halve finale tegen FC Eindhoven.