Zaalvoetbal vereniging BE’79 begint het seizoen 2023-2024 met een sterk gewijzigde selectie. Met het vertrek van trainer/coach Jeroen Hakkens en de aanstelling van de nieuwe coach Khalid Elbaz heeft ook de selectie een grote verandering ondergaan.

Doelman Dennis Kapteijns gaat naar eerste divisionist ZVS/Bodemflex, in zijn kielzog sluiten ook de gebroeders Mohamed en Appie Marouane aan bij de ploeg uit Sint Michielsgestel. Reggy Elias, Romano Ter Linden en Joey van Hoof gaan naar de Belgische zaalvoetbal competitie, gezamenlijk togen zij naar KK Malle. Adnan Tarahi zoekt het iets dichter bij zijn huis, ZVV Kroeven in zijn nieuwe uitdaging.

Naast het vertrek van deze spelers zijn er ook een flink aantal nieuwelingen.

Amin Said, 26 jaar en geboren en getogen in Utrecht.

Hij is begonnen in de zaal bij Kawin met vrienden en na een jaar is hij naar JCK AISO, eerste divisie, vertrokken en daar heeft hij 4 jaar met plezier gespeeld. Graag wil hij een stap hogerop maken. Daarnaast wil Amin een start maken bij BE’79 om zijn hoge ambities te verwezenlijken, namelijk tot een vaste waarde in de eredivisie uitgroeien en zijn stempel te kunnen drukken bij wedstrijden op het hoogste zaalvoetbal niveau.

Raoel Noijen komt uit Den Bosch en is 27 jaar.

Na een drietal seizoenen bij FCK de Hommel en 2 seizoenen bij ZVG/Cagemax te hebben gespeeld, sluit Raoel na een kort avontuur bij DZV/Biggelaar aan bij ZVV BE’79. Raoel is achterin inzetbaar maar kan ook op de flank spelen.

Ilias Arrsi 26 jaar, heeft het afgelopen seizoen bij FS Aarschot gespeeld en daarvoor bij Tigers in Roermond.

In het verleden heeft hij ook bij het Duitse Fortuna Dusseldorf gespeeld en is hij ook voor het Marokkaans nationaal elftal uitgekomen.

In de jeugd heeft Ilias zijn zaalvoetbal opleiding genoten bij FC Eindhoven. Een ervaren versterking voor ZVV BE’79.

Jamie Dekkers 22 jaar en kom uit Eindhoven.

Begonnen bij de jeugd van Ciba/VDL (FC Eindhoven) en werd in de B1 talent van het jaar in Nederland. Na 2 seizoenen bij FC Eindhoven is Jamie naar ZVV Eindhoven gegaan, hij maakte daar als 16 jarige zijn debuut in de eredivisie. Actief geweest in het Nederlands zaalvoetbalteam U17/U18 en U19. In 2021 heeft hij een transfer gemaakt naar Real Elmos Herentals, daar heeft hij 2 seizoenen gespeeld in de top van België. Al zoveel ervaring op deze leeftijd, een mooie aanwinst dus voor BE’79.

Youssef Mrait is 26 jaar en heeft enkele seizoenen bij zvv Eindhoven gespeeld.

Speelt het liefst op de flank, waar deze linkspoot graag zijn acties inzet. Youssef gaat met veel ambitie deze nieuwe uitdaging aan bij BE’79 en hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen op het hoogste niveau.