Het afgelopen vrijdag een avond om snel te vergeten, in de tweede competitiewedstrijd verloor ZVV BE’79 kansloos met 2-11 van OS Lusitanos uit Amsterdam. Na de winst van een week eerder was er in deze wedstrijd weinig reden tot juichen.

Al na 13 seconden kwam BE’79 op achterstand, balverlies werd direct afgestraft. Vijf minuten later was de tussenstand inmiddels opgelopen naar 0-3 en was het duidelijk dat het een lastige avond zou worden. De 0-6 ruststand was niet eens geflatteerd.

Ook in de tweede helft ging het niet veel beter, OS Lusitanos liep uit naar een 0-9 tussenstand alvorens de thuisploeg iets terug kon doen. Door doelpunten van Jamie Dekkers en Piet Adams werd het 2-9 maar het slotakkoord was voor de gasten waardoor de eindstand op 2-11 kwam. Een ongekende thuisnederlaag voor ZVV BE’79.

Aanstaande vrijdag is er geen programma in verband met interland wedstrijden van het Nederlands team, op vrijdag 13 oktober is er kans op herstel, FC Marlene komt dan op bezoek in Berkel-Enschot.