Kansen waren er wel degelijk maar tot doelpunten kwamen de zaalvoetballers van ZVV BE’79 niet, en de uiteindelijke 6-0 verlies kwam dan ook niet geheel onverwacht. Na vier wedstrijden kan de ploeg van coach Khalid Elbaz nog niet spreken over een flitsende competitiestart.

Al na 1 minuut keek BE’79 tegen een achterstand aan, een scrimmage voor het eigen doel verdween ongelukkig via Imad Kharichef in het eigen doel. Pas halverwege de eerste helft was het Ilias Arssi die gevaarlijk voor het vijandelijk doel kwam, een doelpunt leverde het niet op.

Vervolgens kregen de gasten enkele goede mogelijkheden maar het was de thuisploeg die de score uit bouwde. via Ayoub Tamoukh en Aimane M’Rabet Eloued ging de thuisploeg met een 3-0 voorsprong de kleedkamer in.

Ook in de tweede helft scoorde Tigers binnen 1 minuut, een corner werd snel genomen en door Jasco Dzurlic binnen getikt. Het spelbeeld bleef hetzelfde, BE’79 creëerde te weinig om er echt een wedstrijd van te maken terwijl de thuisploeg de wedstrijd controleerde.

Door het uitvallen van Vedad Jasarevic kon Derin Beshar zijn debuut maken voor BE’79, en dat deed hij niet eens onverdienstelijk. Toch kon Tigers Roermond in de slotfase nog uitlopen naar een uiteindelijke 6-0 overwinning.

Morgen staat er alweer competitie wedstrijd nummer 5 op het programma, om 18.00 uur staat de regio derby tegen FCK De Hommel op het programma. Locatie is sporthal Maaspoort in ’s Hertogenbosch.