In de laatste 6 competitiewedstrijden haalde de zaalvoetballers van ZVV BE’79 maar één punt, afgelopen vrijdagavond werd er eindelijk weer eens drie punten gepakt. Met vier doelpunten was Piet Adams de grote aanjager van de 10-3 overwinning.

Al in de 2e minuut kwamen de gasten op voorsprong en moest de thuisploeg in de achtervolging. Drie minuten later was het alweer gelijk, Jaimie Ouazza punterde de bal hard in de verre hoek. Halverwege de eerste helft maakte ZVV BE’79 het verschil, door twee doelpunten van Piet Adams en twee doelpunten van Amine El Allouchi werd het 5-1. Youssef Mrait maakte kort voor rust de 6-1 en Bilal Tmim bepaalde de 6-2 ruststand.

Ook in de tweede helft was het ZVV BE’79 dat de wedstrijd bepaalde en niet meer in gevaar kwam. Door opnieuw twee doelpunten van Piet Adams en twee keer Ilias Arssi kwam de teller op tien, tussendoor maakte Bilal Tmim voor ZVC Veenendaal zijn tweede van de avond.

Aanstaande vrijdag reist ZVV BE’79 naar Eindhoven, tegenstander is de plaatselijke ZVV. Aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur in sporthal Genderbeemd.